Lennart Nilsson

Photoblogg

Photo

Fotosidan

 

Denna sida innehåller olika fotoprojekt och annat som har med min fotohobby att göra. Dagliga foton hittar du på bloggen och de finns sparade under Kategoriarkivet i högerspalten.

I början på 2000 talet hade jag förmånen att bo vid en sjö i Begslagen, Norrsjön V:a Löa. Utsikten över sjön bjöd på många fina vyer och därför kommer de första projekten jag publicerar att vara därifrån.

Först ut är bilder tagna under en dag i april strax före islossningen. Jag vill med dessa bilder försöka skildra ljusets skiftningar under en dag. Här finns bilderna 

 Utsikt från ett fönster i vardagsrummet en februaridag. Grenarna på marken är från en stor Asp jag just fällt för att skapa bättre utsikt.

 

Temagruppen

I Eskilstuna Fotoklubb har vi en Temagrupp, där vi träffas varannan tisdag, under vinterhalvåret. Under innevarande säsong ca. 10 glada fotoentusiaster som tittar på varandras bilder och ger positiv och negativ kritik, mest positiv.  Många förslag om hur man skulle kunna göra för att få ett annat resultat.

Det huvudsakliga syftet är att vi ska utvecklas i vårt bildseende och få inspiration till att fota ännu mera. De flesta av oss är rörande överens om att vinterhalvåret inte inspirerar till så många fotoutflykter eller bildideér.

Bilden på Backsippan nedan var ett av mina bidrag till senaste träffen 12 april 2011 då temat var vårtecken. Fler bilder finns på bloggsidan.

Backsippa, Sofiebergsåsen Kjula Södermanland, foto söndagen den 10 april 2011. 

Fortsättning kommer strax ……..

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar så blir jag glad, ris eller ros.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: